A Hyundai Shell World Rally Team kihirdette a Lengyel-ralin érvényes felállását

2019. Augusztus 26. Hétfő - Izsó

2014.06.17.

Hyundai hírek

A Hyundai Shell World Rally Team kihirdette a Lengyel-ralin érvényes felállását

A Hyundai Shell World Rally Team kihirdette a Lengyel-ralin érvényes felállását

Forrás: Hyundai Holding Hungary

Három darab Hyundai i20 WRC áll majd rajthoz a FIA Rali világbajnokság (WRC) hetedik futamán, a június 26-29. között zajló Lengyel ralin, amelynek szakaszait Lengyelországban és Litvániában rendezik meg.


hanninen_to_run_in_poland_400A Hyundai Motorsport versenyzői, Thierry Neuville és Nicolas Gilsoul ismét az első számú csapatként indulnak a futamon a 7. számú autóban, míg a finn Juho Hänninen és Tomi Tuominen párosa sorban második alkalommal csatlakozik a csapathoz a 8. számú versenyautóban. Mivel a ralin gyors, lendületes murvás szakaszok lesznek, amelyek különösen jól kézre állnak a finn pilótáknak, az alzenaui csapat magától értetődő választásként döntött úgy, hogy Neuville mellett Hänninent állítja a rajtvonalra.

Ahogy az korábban már ismert volt, a 20. számú Hyundai i20 WRC modellel Hayden Paddon és John Kennard kísérel meg pontot szerezni a Hyundai Motorsport N csapata számára. A WRC naptár következő állomásaként a Lengyel rali újszerű kihívást tartogat a Hyundai Shell WRT és pilótái számára egyaránt, hiszen most először indulnak ezen a versenyen.

A Hyundai Shell World Rally Team részt vesz a nagy-britanniai Goodwood Sebesség-fesztiválon 

A Hyundai Motorsport is részt vesz az idei Goodwood Sebesség-fesztiválon; a Hyundai i20 WRC volánjánál a spanyol Dani Sordo ül majd. Ez lesz a Hyundai i20 WRC első nyilvános szereplése Nagy-Britanniában.

Sordo a legendás 1,86 kilométeres Goodwood Hillclimb hegyi felfutón és a nézők körében rendkívül népszerű Forest Rally Stage erdei raliszakaszon is végig megy, naponta kétszer, június 27 és 29 között; a Lengyel rali hétvégéjén.

A Hyundai i20 WRC megautóztatta a Pole Position újságíróját

A Hyundai Shell World Rally Team örömmel osztja meg másokkal a Hyundai i20 WRC élményeit és izgalmait. Így ülhetett be a navigátor ülésébe Rosanna Tennant, az internetes autós sportmagazin, a Pole Position riportere. Rosannát maga Thierry Neuville vitte el egy útra a Hyundai i20 WRC fedélzetén Portugáliában.

Az interneten már több mint 25 ezren nézték meg azt az izgalmas és szórakoztató videót, amely Rosanna kapcsán bemutatja a Hyundai i20 WRC magával ragadó élményét.

Ossza meg!

Vissza: Hyundai hírek
címkék:

                       Tiraker Kft.
      2364 Ócsa,Bajcsy-Zs.E.u.125.
                    H-P 8:00-17:00
    Mobil: +36 30 202 6787 (Viber lehetőség!)
    
Mobil: +36 30 390 3794
    
Email: info@tiraker.hu
    Facebook
Tiraker Kft. nyitási akció

Autós szótár

Kia Sportage

A Sportage már 1993 óta, vagyis több mint 20 éve a Kia egyik alapvető modellje, ami egy kompakt crossover. Tovább

Legfrissebb hozzászólások: