Ismét Superbrands díjas a Hyundai

2017. Szeptember 20. Szerda - Friderika

2014.07.07.

Hyundai hírek

Ismét Superbrands díjas a Hyundai

Ismét Superbrands díjas a Hyundai

Forrás: Autónavigátor

Tavalyi sikere után idén is duplán Superbrands díjazott a Hyundai, az importőr szerint az elismerés az ügyfelek bizalmát is dicséri. Néhány évvel ezelőtt a többség által semmibe sem vett koreai kacat volt, manapság egyértelműen minőségi és már másodszor Superbrands díjazott a Hyundai.


Miután tavaly első ízben elnyerte a Superbrands és a Business Superbrands címet, a hazai üzleti élet rangos szakembereiből álló zsűri idén ismét méltónak találta a Hyundait, hogy a fogyasztók és a szakma által adható egyik legmagasabb elismerésben részesüljön. A díjakat az év végén, ünnepélyes díjátadó keretében veheti át márka képviselője.

 

"Tavalyi sikerünk után külön megtiszteltetés, hogy ismét bekerülhettünk Magyarország legszínvonalasabb márkáinak körébe. A Superbrands talán a legmagasabb szintű elismerés a világon, amelyben fogyasztói márka részesülhet. Sikerünk nem csak a Hyundai globálisan elismert, kiemelkedő minőségű termékeinek és szakadatlan innovációs lendületének köszönhető: a kitüntetések munkatársaim odaadó erőfeszítéseit, és természetesen ügyfeleink kitartó hűségét és bizalmát is dicsérik” – hangsúlyozta Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary Értékesítési, Marketing és PR-vezetője.

 

Magyarországon először tíz éve, 2004-ben adták át a Superbrands díjakat; a legkiválóbb üzleti márkáknak járó Superbrands Business pedig hét évre tekinthet vissza. A Superbrands különlegessége, hogy pályázni nem lehet, kizárólag szakmai szempontok alapján jelölik az esélyes márkákat. A Superbrands programot közel két évtizede, 1995-ben indították útra brit marketing és kommunikációs szakemberek. Ma már 5 kontinens 88 országában, Angolától az Egyesült Arab Emírségekig, Ausztriától Vietnamig jelent nehezen megszerezhető exkluzív minősítést a Superbrands cím. 2013 óta reprezentatív közvéleménykutatás is támogatja a díjat; az online felmérésen a fogyasztók közvetlenül mondhatják el véleményüket az érintett márkákról, és a Hyundai idén, akárcsak tavaly, a végfelhasználók elismerését is elnyerte.

Ossza meg!

Vissza: Hyundai hírek
címkék:

                            Tiraker Kft.
             2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. E. u. 125.
                          H-P 8:00-17:00
      Tel./Fax: +36 29 378 212; skype: tiraker.01
                                  -
                1221 Budapest, Tanító u. 29.
                          H-P 8:00-17:00
       Tel.: +36 30 390 3794; skype: tiraker.04
                                  -
                   Email: info@tiraker.hu

        Facebook: www.facebook.com/tiraker

Tiraker Kft. nyitási akció

Autós szótár

Hyundai ix35

Az amerikában Tucson néven kapható ix35 a Hyundai egy kompakt crossovere, amelyet 2004 óta árusítanak. Japában is... Tovább

Hyundai Fórum

Legfrissebb hozzászólások:

Hyundai hibajelenségek fórum

Otthoni tuninggal, javítással kapcsolatos javaslatok fóruma. Tovább

Kérdezz-felelek

Egy új gépjármű vásárlásán gondolkodom, Budapesten nap, mint nap autóval járok, egy...

 Belvárosi közlekedésre tökéletesen megfelel az i10, amit szerintem mindenképp érdemes...