AZ AUTÓ, AMELYTŐL GYORSABBAN VER A SZÍV

2020. Március 28. Szombat - Hajnalka

2019.10.16.

Hyundai hírek

AZ AUTÓ, AMELYTŐL GYORSABBAN VER A SZÍV

ÚJ HYUNDAI I20

Forrás: b

Büszkén mutatjuk be az új merész formatervet, amely szigorúbb megjelenést kölcsönöz az új i20-nak, és azt az érzéki sportosságot testesíti meg, amely megkülönbözteti a Hyundai autók legújabb családját. A fejlett biztonsági berendezések széles választékának köszönhetően intelligensebb és biztonságosabb, valamint kifinomult technológiákat és zökkenőmentes kapcsodási lehetőségeket kínál.


Kaszkádos hűtőrács

Az autó orr részét a széles, kifejező kaszkádos hűtőrács teszi jellegzetessé, amely dinamikus kiállást és erős márkaazonosságot biztosít. A hűtőrács kifejező megjelenését a belső háló modern szabályos mintája és az erős 3-dimenziós hatás emeli ki.

Kifejező és dinamikus

Az autó elején mostantól egy merészen formázott lökhárító és a Hyundai márkajegyének számító kaszkádos hűtőrács található. A ködlámpákat újratervezték, és az erőt sugárzó levegőbeömlők mellett helyezték el, amelyeket a még jobb aerodinamika érdekében újraterveztek.

Kéttónusú tető

Keverje össze. Tegye egyedivé az új i20-t az új kéttónusú Phantom Black színű tetővel.

Elülső ütközésre
figyelmeztető rendszer (FCA)Radar és kamera használatával a jármű előtti útszakaszt figyelve, az FCA rendszer automatikusan lefékez az elöl haladó jármű hirtelen fékezése esetén. Először fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a sofőrt, majd az ütközés veszélyének mértékétől függően vezérli a fékeket és a legnagyobb fékerőt alkalmazza az ütközés elkerülésére vagy a kár mérséklésére, ha az ütközés már elkerülhetetlen. A rendszer 10 km/órás vagy annál nagyobb sebesség esetén aktiválódik, ha járművet érzékel a gépkocsi előtt.

Kétfunkciós projektoros fényszórókAz új i20 kétfunkciós projektoros fényszórókkal és LED-es nappali menetfénnyel rendelkezik, amelyek nagyszerűen néznek ki és kiváló látási viszonyokat teremtenek.

Stílusos beltér

Automata légkondicionáló.Csak állítsa be a kívánt hőmérsékletet és a rendszer gondoskodik a többiről. Mindemellett a rendszer az ablakokat is tisztán tartja intelligens automatikus páramentesítő funkciójának köszönhetően.

Navigációs rendszerAz új i20 opcionális 7”-os navigációs rendszere tökéletesen integrálja az összes navigációs-, média- és kapcsolódási funkciót. A navigációs rendszer 3D térképekkel rendelkezik és hétéves előfizetés jár hozzá a LIVE szolgáltatásokhoz, melyek valós idejű időjárási és forgalmi, valamint (ahol ez törvényileg megengedett) sebességmérő kamerákra figyelmeztető információkat nyújtanak. Az optimálisan elhelyezett 7”-os érintőképernyő mindent könnyen elérhetővé tesz, és Apple CarPlay™ és Android Auto™ támogatásnak köszönhetően, okostelefonja funkciói mindössze karnyújtásnyira vannak Öntől.

Flexibilis, 60:40 arányban dönthető ülések

Az új i20 kényelmesen, 60:40 arányban dönthető hátsó ülései szükség esetén nagyobb flexibilitást és csomagteret biztosítanak. A hátsó ülések teljesen vízszintes síkba hajthatók. Ezzel a csomagtér mérete 326 literről 1042 literre nő (VDA szerint).

Szerző: b

Ossza meg!

Vissza: Hyundai hírek
címkék:


Tiraker Kft.
2364 Ócsa,Bajcsy-Zs.E.u.125.      
 H-P 8:00-17:00 
 
Mobil: +36 30 202 6787 (Viber lehetőség!)
Mobil: +36 30 390 3794
Mobil:+36301409030
Mobil:+36706101030
Email: info@tiraker.hu
Facebook

Autós szótár

Kia Sorento

A Sorento a Kia SUV osztályba tartozó gépjárműve, az első modell 2002-ben jelent meg. Tovább

Legfrissebb hozzászólások: