Gyártásba került az új Hyundai i10

2020. Július 9. Csütörtök - Lukrécia

2020.01.14.

Hyundai hírek

Gyártásba került az új Hyundai i10

Gyártásba került az új Hyundai i10

Forrás: D

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a vállalat törökországi gyárában megkezdődött az új generációs i10 sorozatgyártása, amely dinamikusan fiatalos formatervével és modern kényelmi és biztonsági felszereléseivel februártól kerül a szalonokba. 


Az Európában tervezett, kifejlesztett és most gyártásba került vadonatúj i10 egy olyan kompakt városi autó, amelyet kifejezetten az európai piac igényei szerint készítettek. Fiatalos, dinamikus kialakítása, átfogó biztonsági csomagja és kategóriavezető kapcsolódási technológiája révén a vadonatúj i10 a Hyundai vásárlóinak számos olyan funkciót kínál, amelyek ritkán láthatók egy ekkora méretű kisautóban. A „Nagyra törő” szlogen azt a tényt tükrözi, hogy bár az autó kicsi, nagy hatást kelt.

 „Figyelmesen meghallgattuk azt, amit ügyfeleink mondtak" –mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingvezetője. „A vadonatúj i10 modellünkkel a legjobb kapcsolódási és biztonsági csomagot kínáljuk a legkisebb autók között, még merészebb és dinamikusabb formában – a térkínálatban vagy a tárolóhelyek számában kötött kompromisszumok nélkül – elérhető áron. Mindezek az i10-et a legjobb választássá teszik mindazok számára, akik egy városi kisautót szeretnének vásárolni. Továbbá mivel az autót Európában, Európának gyártjuk, ezzel is bizonyítjuk az európai autópiac iránti elkötelezettségünket."

A vadonatúj i10 a Hyundai városi miniautójának legújabb generációja. Miközben az autó teljesen új, stílusos külsőt kapott, az i10 elődjénél 20 milliméterrel szélesebb és ugyanennyivel rövidebb is lett, amivel sportosabb benyomást kelt. A csomagtartó 252 literes mérete az egyik legnagyobb ebben a kategóriában. Az új i10-be olyan modem kapcsolódási technológiákat is építettek, amelyeket ritkán lehet egy ilyen árkategóriás autóban találni, köztük a Bluelink telematikai rendszer és az Apple CarPlay/Android Auto integráció. Mindezeket a funkciókat a 8 colos színes érintőképernyőn keresztül lehet elérni, amely a legnagyobb a kategóriában. Emellett a vadonatúj i10 számos vezetéstámogató rendszereivel és SmartSense aktív biztonsági felszereléseivel osztálya legkiterjedtebb biztonsági csomagját kínálja.

A Hyundai legsikeresebb i-sorozatának legújabb modelljeként a vadonatúj i10 2020 február elejétől kerül a márka európai autószalonjaiba. Az i10 itthon a háromféle felszereltségi szinttel, 3,3 millió forinttól kapható az egyliteres, 66 lóerős benzinmotorral, míg a 84 lóerős 1.2-es változat 3,5 millió forinttól elérhető. A kisautó alapfelszereltsége már Life szinten is bőséges. A 6 (dupla első, oldal és függöny) légzsákon, a menetstabilizálón kívül olyan tételeket is magában foglal, mint a gyalogost is felismerő, városi és városon kívül is használható első ütközésvédelmi rendszer, az aktív sávtartó, az automatikus fényszóróasszisztens, valamint a vezetői éberségfigyelő rendszer. Emellett az első tárcsafékek és az eCall segélyhívó rendszer, az AMT váltóhoz pedig a visszagurulás-gátló is szériában jár. Az alap kényelmi csomaghoz a szervokormány mellett az első elektromos ablakok, a központi zár, az első hangszórópár, az osztott hátsó ülések ugyanúgy hozzátartoznak, mint a sebességtartó automatika és az automata fényszórókapcsolás.  

Szerző: B

Ossza meg!

Vissza: Hyundai hírek
címkék:


Tiraker Kft.
2364 Ócsa,Bajcsy-Zs.E.u.125.      
 H-P 8:00-17:00 
 
Mobil: +36 30 202 6787 (Viber lehetőség!)
Mobil: +36 30 390 3794
Mobil:+36301409030
Mobil:+36706101030
Email: info@tiraker.hu
Facebook

Autós szótár

Kia cee'd kombi

A nagysikerű Európára tervezett Kia cee'd kombi változata. Tovább

Legfrissebb hozzászólások: