KÉNYELMES ÉS INTELLIGENS

2020. Február 18. Kedd - Bernadett

2019.10.14.

Kia hírek

KÉNYELMES ÉS INTELLIGENS

KÉNYELMES ÉS INTELLIGENS

Az immár harmadik generációjába lépő Picanto új lendületet és karaktert hoz a városi minik kategóriájába határozott vonalaival, új technikai megoldásaival, és kényelmes utasterével is. A felszereltségek és az extrák választéka jelentősen kibővült, ugyanakkor az újdonság kategóriájának egyik legjobban kihasználható, legpraktikusabb utasterű szereplője is egyben.


Lámpatestek

A vadonatúj Kia Picanto készen áll arra, hogy megvilágítsa az utat. A high-tech kétfunkciós fényszórók LED nappali világítással és helyzetjelzővel ragyogó fényt adnak.

Elegáns belső tér

Fedezze fel a tágas belső teret, amelynek középpontjában a kifinomult szatén krómozású műszerfal áll, amelyet fiatalos, színes betétek dobnak fel

Legyen egyedi

Szereti, ha a kifinomultság csipetnyi játékos sportossággal párosul? Alakítsa ki saját elképzelése szerint Kia Picanto-ját és találja meg azt a kombinációt, ami a leginkább illik Önhöz!

Kategóriaelső csomagtér kialakítás

Az új Kia Picanto rugalmas és sokoldalú 255 literes csomagterében könnyedén szállíthat normál méretű csomagokon kívül nagyobb elemeket is. A 60:40 arányban osztott dönthető hátsó üléseknek köszönhetően nagyobb csomagokat is magával vihet az útra.

Rejtett értékek

A vadonatúj Kia Picanto megkönnyíti az életét. Amennyiben az autókulcs Önnél van, az autó slusszkulcs nélkül is nyílik, záródik, és egy gombnyomásra indul. Mindemellett a megvilágított piperetükör minden találkozó előtt hasznos segédeszköz lehet, míg a reggeli kávéját az összecsukható pohártartóban tudhatja biztonságban.

7"-os érintőképernyő

A lebegő 7 colos navigációs és multimédia rendszer érintőkijelzője mindig kéznél van a műszerfalon, mely Bluetoothszal® és hangfelismerővel segíti utazásait. Kapcsolja be, és találja meg az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat, hallgassa meg kedvenc számait, vagy használja a tolatókamerát. A stílusos cápauszony antenna pedig mindig tiszta jelet biztosít.

Passzív biztonság

Az új Kia Picanto biztonsági funkciók teljes sorával rendelkezik. A vezető és utas oldalon lévő, valamint az oldalsó légzsákok alapvető felszereltségek az autóban, így azok ütközés esetén tökéletes védelmet nyújtanak.

Tempomat sebességhatárolóval

A tempomat sebességhatárolóval olyan lehetőségeket nyújt, amelynek köszönhetően könnyen fenntarthatja a kívánt sebességet vezetés közben. A beállított sebességet nem lépi túl, valamint figyelmeztet, ha mégis jobban megnyomná a gázpedált.

Ossza meg!

Vissza: Kia hírek
címkék:


Tiraker Kft.
2364 Ócsa,Bajcsy-Zs.E.u.125.      
 H-P 8:00-17:00 
 
Mobil: +36 30 202 6787 (Viber lehetőség!)
Mobil: +36 30 390 3794
Email: info@tiraker.hu
Facebook

Autós szótár

Hyundai Santa Fe

A Santa Fe egy közepes méretű SUV, amelyet még 1990-ben adott ki a Hyundai. Tovább