HYUNDAI,KIA,H1,SORENTO,BONTO,CEED,SPORTAGE,ACCENT

2023. December 7. Csütörtök - Ambrus

2021.06.22.

Kia hírek

Képeken az új, formabontó Kia Sportage

Képeken az új, formabontó Kia Sportage

Forrás: autoblog.hu

A Kia közzétette az első hivatalos fotókat a Sportage új generációjáról, amely elsősorban rendkívül látványos külső és belső dizájnjával hódíthat. A modell európai verziója szeptemberben lép színre.


Az új Sportage modellt a Kia új formatervezési filozófiája szerint alkották meg, amely mostantól minden jövőbeni Kia modellt jellemez majd. Az új Sportage, bárhonnan is vesszük szemügyre, rendkívül dinamikus kiállású és hemzseg az izgalmas formai megoldásoktól. Frontrészét a szinte a karosszéria teljes szélességében végighúzódó tagolt fekete hűtőrács határozza meg, amely fölött a márka tigrisorr hűtőmaszkja is megjelenik. Ezeket lenyűgöző, bumeráng alakú nappali fénycsíkok választják el a szélekre kihelyezett fényszóróktól. Alul a ködlámpák hasonló stílust kaptak, mint a fényszórók.

A Sportage sziluettje is nagyon lendületes. A kerékjáratok hansúlyosak, az övvonalat pedig krómléccel emelték ki, amely a C-oszlopnál elindul felfelé, a D-oszlopnál pedig megvastagszik és visszafordul. A sportos külalakhoz a hátsó légterelő szárny is nagyban hozzájárul. A far fastbackes kialakítású, a széles csípővonal a hátsó lámpákba fut be. A lámpákat vízszintes elem köti ösze, amely szélesnek láttatja az autót magát is. Az alsó kötény mintázata az első hűtőrácséra rímel.

A Sportage történetében először egy kifejezetten sportos kiadás is készül a modellből, ez lesz a Sportage X-Line. Az X-Line modellt egyedi első lökhárítóval és küszöbidomokkal, valamint íves tetőlécekkel látják el, a beltérbe pedig zöld vagy fekete bőrkárpit, fekete fémhatású betétek és kontrasztos szegélyvarrások kérhetők. A műszerfalat egyébként ívelt, közös bura alá költöztetett képernyők uralják, amelyet két oldalról háromdimenziós légbeömlők kereteznek.

Szerző: B

Ossza meg!

Vissza: Kia hírek
címkék:


Nincs Termék a kiválasztott kategóriában


TIRAKER KFT. 

2364, Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky E.u.125.
Nyitvatartás:
H-P: 8:00-17:00
EBÉDIDŐ: 12:00-12:20


MOBIL: + 36302026787
MOBIL: + 36303903794
MOBIL: + 36301409030
MOBIL: +36706101030
EMAIL: info@tiraker.hu


Autós szótár

Hyundai i10

Az i10 2007 óta a Hyundai legkisebb modellje, amit kifejezetten városi használatra terveztek. 2007-es... Tovább

Kia Fórum

Legfrissebb hozzászólások: