AZ ÚJ HYUNDAI SANTA FE

2020. Augusztus 7. Péntek - Ibolya

2019.09.20.

Hyundai hírek

AZ ÚJ HYUNDAI SANTA FE

A minőségi időtöltés élvezete – minden család számára Mindegy, milyen életet választ, a vadonatúj Santa Fe könnyebbé teszi azt. Arra tervezték, hogy Ön és szerettei számára komfortosabbá tegye az életet és együtt élvezhessék az élet különleges pillanatait, bármerre vezet is az útjuk.


Merészen különleges

Hátul, a csomagtérajtó "folyékony" vonalai a szembetűnő LED-es összetett hátsó lámpákba folynak, ezzel elegáns és kiegyensúlyozott kinézetet kölcsönözve. A robosztus védőlemez és a dupla, krómozott kipufogók sportos felhangot adnak a megjelenésnek.

Motorok

Kétféle dinamikus motor közül lehet választani: egy dízel és egy benzines. A változtatásoknak köszönhetően mindegyik megfelel az új Euro 6C kibocsátási követelményeknek – a jobb égés miatt hatékonyabb üzemanyag felhasználás mellett minimális a hajtáslánc súrlódásos vesztesége.

Tágas beltér

Több kényelem. Kevesebb stressz. Belül a vadonatúj Santa Fe még tágasabb és ergonomikusabb. Ezáltal mindenki számára még nyugodtabbá teszi az utazást, aki az autóban ül.

Élje át a Calm Tech SUV érzést

A vadonatúj Santa Fe számos innovatív technológiai rendszert tartalmaz, amelyek megszüntetik a mindennapos vezetés okozta feszültséget. Az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá, ez a Calm Tech egy komfortos környezetet hoz létre Önnek és utasainak egyaránt. Az úttartás javításától a többi autó figyeléséig illetve annak biztosításáig, hogy az utasok csak akkor hagyják el a gépjárművet, amikor azt biztonságosan megtehetik, a Calm Tech rendszerek a háttérben azért dolgoznak, hogy csökkentsék a stresszt és Ön több időt tölthessen kényelmi zónájában.

HTRAC™ összkerék meghajtás

Rossz idő? Hajtűkanyarok? Semmi gond. A vadonatúj Santa Fe innovatív HTRAC™ négykerék-meghajtással rendelkezik a jobb kezelhetőség és kanyarstabilitás érdekében – így a csúszós városi utcákon és a kátyús vidéki utakon is biztonságosabb és nyugodtabb vezetést tesz lehetővé.

Beltéri burkolatok

Fedezze fel a kivételes minőség érzését, amelyet a gondosan szabott, puha érintésű anyagok kivételes tulajdonságai nyújtanak. Töltsön minőségi időt szeretteivel – kényelemben.

Ossza meg!

Vissza: Hyundai hírek
címkék:


Tiraker Kft.
2364 Ócsa,Bajcsy-Zs.E.u.125.      
 H-P 8:00-17:00 
 
Mobil: +36 30 202 6787 (Viber lehetőség!)
Mobil: +36 30 390 3794
Mobil:+36301409030
Mobil:+36706101030
Email: info@tiraker.hu
Facebook

Autós szótár

Kia Venga

A Venga 2009-ben debütált modell, amelyet kifejezetten városi használtra terveztek. Tovább

Legfrissebb hozzászólások: