EGY DINAMIKUS FILOZÓFIA

2020. Augusztus 7. Péntek - Ibolya

2019.09.12.

Hyundai hírek

EGY DINAMIKUS FILOZÓFIA

EGY DINAMIKUS FILOZÓFIA

Nagyszerű stílus minden szempontból. Az IONIQ karcsú, vonzó kupé stílusú sziluettjét esztétikával és hatékonysággal tervezték, szem előtt tartva, hogy csak kevés szén-dioxidot termeljen; 79g / km.


Elsőként az IONIQ Hybrid modell lép színre, majd rögtön annak nyomdokain megjelenik az IONIQ Electric is. A Hybrid nagy hatásfokú benzinmotorját egy erős villanymotor támogatja, amelyet egy ultramodern lítium-ion polimer akkumulátorcsomag táplál. A teljesítménynövelő duplakuplungos sebességváltó még élvezetesebbé teszi a vezetést. A sorban az IONIQ Electric következik, majd a kínálatot a későbbiekben érkező IONIQ Plug-in teszi teljessé. Az IONIQ minden egyes kivitele ugyanarra a különleges padlólemezre épül, és ugyanazt a kecses, modern formatervet alkalmazza majd.

IONIQ Hybrid

"A SZÉL FORMÁLTA.
ÉS AZ ÖTLETESSÉG." 

Az IONIQ Hybrid tágas belső terében karakteres, minimalista formavilág uralkodik.
Ez a műszerfal határozott, vízszintes elrendezésében éppúgy tetten érhető,
mint a műszerek és kezelőszervek felhasználóbarát egyszerűségében.Az IONIQ lenyűgözően széles körű aktív és passzív utasvédelmi arzenállal rendelkezik.A belső térfogata nagyobb, mint a Toyota Prius Prime, a Chevy Volt és a Nissan Leaf esetében, hely van a családnak, a barátoknak és minden felszerelésüknek.

Az IONIQ csatlakozási hálózatának idegközpontja a központi, 8 colos
színes érintőképernyőn keresztül érhető el.
Az Apple CarPlay, Android Auto és Live Services szolgáltatások,valamint a vadonatúj navigációs platform minden utazást tartalmasabbá tesz.
Emellett prémium Infinity audiorendszer és a kompatibilis okostelefonokkal használható,vezeték nélküli töltőfelület is rendelkezésre áll.

Az utastér minőségét kiemeli a látványos
krómdíszítés alkalmazása a váltógombon,
a pedálokon, valamint a küszöbbetéteken.

 

A benzinmotor, a villanymotor,a lítium-ion polimer akkumulátor és a duplakuplungos sebességváltó együtt optimális hatásfokon üzemel.

Magas forgatónyomaték és kiemelkedő hatásfok jellemzi a 43,5 LE teljesítményű villanymotort. A motor lenyűgöző gyorsulást szavatol álló helyzetből, nagyobb sebességnél fokozott teljesítményt biztosít, és akár 120 km/óra sebességig képes egyedül hajtani az autót.
Lítium-ion polimer akkumulátor.Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel.Az egyedi hangolású 1,6 literes GDI belső égésű motor legnagyobb
teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában.

 

Összpontosít a biztonságra

Noha könnyű kényelmet elérni, az Ioniq megakadályozza, hogy elveszítse a fókuszt. A járművezető figyelmeztető  vizuális és audio riasztásokat küld, amikor érzékeli a járművezető fáradtságát vagy figyelmetlenségét, és arra készteti a figyelmét, hogy koncentráljon újra és kerülje el a lehetséges baleseteket.Az akkumulátorokat a hátsó ülések alá költöztettük. Ezzel megnőtt a ráfutásos ütközés esetén biztonságos védelmet nyújtó távolság, valamint a csomagok elhelyezésére szolgáló rakodótér.
Az utasokat ütközés esetén vezető és utasoldali légzsák, két darab oldallégzsák, valamint két függönylégzsák védelmezi. Egyenes vázelem-csatlakozások és továbbfejlesztett erőelvezető útvonalak

További képek

Ossza meg!

Vissza: Hyundai hírek
címkék:


Tiraker Kft.
2364 Ócsa,Bajcsy-Zs.E.u.125.      
 H-P 8:00-17:00 
 
Mobil: +36 30 202 6787 (Viber lehetőség!)
Mobil: +36 30 390 3794
Mobil:+36301409030
Mobil:+36706101030
Email: info@tiraker.hu
Facebook

Autós szótár

Hyundai i30 wagon

A Wagon a Hyundai i30 5 ajtós kombi változata. Az autó a B oszlopig teljesen hasonlít a sima i30-ra, azonban a... Tovább

Legfrissebb hozzászólások: